Företag

För företag och utbildningsinstitutioner är det möjligt att betala med faktura och lägga inköpsorder. Du kan skicka inköpsorder i PDF-format via e-post till info@ Opencircuit .nl. Det är också möjligt att vi konverterar ditt konto till ett företagskonto på vår hemsida som du kan beställa på konto via det vanliga sättet på vår hemsida. Snälla du Kontakt oss för detta. När du gör en beställning via ett företagskonto på vår hemsida tillkommer aldrig administrationskostnader. När du gör en beställning via ett företagskonto kan du även ange ett internt referensnummer för ditt företag eller organisation som kommer att visas på fakturan automatiskt.

Vill du ha ett företagskonto på vår hemsida för att kunna beställa på konto?
1. Skapa ett konto.
 • Du kan registrera dig via denna länk: https://opencircuit.shop/login
 • Använd din organisations företags-e-postadress.
 • Privata e-postadresser kommer inte att godkännas för företagskonton (t.ex. hotmail, yahoo eller gmail).
2. Kontakta oss.
 • Skicka vidare den e-postadress som används till oss via e-post: info@ Opencircuit .nl
 • Ange att du vill beställa på konto.
 • Vår kundsupport är tillgänglig på engelska och holländska.
3. Vi konverterar kontot.
 • Efter kontroll konverterar vi kontot till ett företagskonto och skickar bekräftelsen via e-post.
4. Lägg din beställning.
 • Se till att du är inloggad med ditt företagskonto.
 • Det kan du göra genom att logga in via denna länk: https://opencircuit.shop/login
 • Du kan också ange ett internt referensnummer för ditt företag eller organisation som kommer att visas på fakturan.
 • Och vid utcheckningen kan du även lägga till en andra (faktura)-e-postadress som fakturan kommer att skickas till automatiskt.

BESTÄLLNING
Utöver det vanliga sättet att beställa via vår hemsida kan vi även manuellt behandla inköpsorder för företag. Du kan skicka beställningsformuläret eller inköpsordern i PDF via e-post till info@ Opencircuit .nl. Ta hänsyn till en eventuell försening på 1 till 2 arbetsdagar på grund av den manuella behandlingen. Betalning för detta sker som standard på konto om inte en annan betalningsmetod är att föredra. För inköpsorder med en delsumma under värdet 20 euro kan en administrationsavgift på 10 euro tas ut.

FÖRSÖRJNING INOM GEMENSKAP
Företag som är belägna inom EU (Europeiska unionen) och utanför Nederländerna kan beställa på basis av leverans inom gemenskapen (omvänd momsskyldighet). För detta är det nödvändigt att företagsuppgifterna kan valideras av det europeiska momsregistret. Om du vill använda dig av detta kan du kryssa för 'VAT reverse charge' i kassan efter att ha angett momsnumret. Om detta alternativ inte visas, vänligen kontakta oss innan du betalar så justerar vi din beställning/konto.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit