Om oss


Opencircuit är en holländsk webbshop som grundades 2014 med syftet att göra elektroniken prisvärd och tillgänglig för alla. Genom att köpa i bulk från leverantörer kan vi erbjuda billigare priser med mycket snabb leveranstid.

”Vi startade 2014 som unga entreprenörer, eller entusiaster som har förvandlat en hobby till ett företag. Opencircuit fortsatte att växa och vi har utökat vårt sortiment rejält genom åren med alla möjliga kända varumärken och en hel rad av elektronik och tillbehör. Vi lägger fortfarande till många nya saker nuförtiden. ”

Spjutspetsarna i Opencircuit är mycket snabb leverans och den bästa servicen.

”För att skapa vackra projekt tror vi att snabb leverans är viktig, för det är just då inspirationen och idéerna fortfarande är nya. Dessutom bryr vi oss mycket om att göra och hålla kunderna nöjda med vår webbplats, vår tjänst och våra produkter. Vi har ett bra samarbete med vårt team för att garantera bästa service.”

Opencircuit har nu vuxit till ett framgångsrikt, internationellt e-handelsföretag som hjälper tusentals kunder per år med elektroniska förnödenheter. Vi är återförsäljare av många välkända elektronikprodukter märken, som Velleman, Pololu, Adafruit, Sparkfun och Sonoff. Vi levererar beställningar från vårt eget lager, vårt lager ligger i Nederländerna (Houten). Eftersom vårt lager har ett nära samarbete med PostNL är uppskalning inte längre ett problem och vi kan skicka order fram till midnatt. Alla beställningar där allt finns i lager och som görs innan 23:59(CET), skickas alltid samma arbetsdag.

Vem är du?

Vårt team tycker också om att lära känna dig och de projekt du arbetar med. Har du ett coolt, kreativt eller geniprojekt på gång och vill du dela det med andra uppfinnare/hackers? Låt oss veta! För det bästa du kan göra med kunskap är såklart att dela med dig av den!

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit