Returpolicy - Opencircuit

Fyll i fälten nedan och klicka på "Begär RMA". Om du har ett konto hos oss kan du helt enkelt begära RMA via din Konto översiktReflektionstid

Som konsument har du rätt att annullera din beställning upp till 14 dagar efter mottagandet utan att ange någon anledning.Efter avbokning har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera produkten.Du kommer då att krediteras med hela beställningsbeloppet inklusive fraktkostnader (med undantag för eventuella extra kostnader som följer av ditt val av en annan leveransmetod än den billigaste standardleveransen som vi erbjuder).Endast kostnaderna för att returnera till webbutiken står på din egen bekostnad. Ckontakta din operatörs webbplats för de exakta priserna.Om du utnyttjar din ångerrätt kommer produkten att returneras till Opencircuit med alla medföljande tillbehör och - om det är rimligt möjligt - i originalskick och förpackning.Om produkten är skadad eller förpackningen är skadad mer än vad som är nödvändigt för att prova produkten, kan vi föra över denna värdeminskning på produkten till dig.Så behandla produkten med försiktighet och se till att den är korrekt förpackad när den returneras. För att utöva denna rätt kan du skicka in en RMA-begäran genom att använda formuläret ovan.Vi återbetalar sedan beställningsbeloppet inom 14 dagar efter registrering av din retur, förutsatt att produkten redan har returnerats i god ordning.

Återkommer som konsument

Om du häver avtalet får du alla betalningar som du har gjort fram till dess, inklusive leveranskostnader (med undantag för eventuella extra kostnader till följd av ditt val av annan leveransmetod än den billigaste standardleveransen som erbjuds av oss) , tillbaka. Vi kommer att återbetala dig med samma betalningsmetod som du gjorde den ursprungliga transaktionen med, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat; i alla fall kommer inga avgifter att tas ut för återbetalning.

Företagsreturer/avbokningar

Du har beställt något för företag men vill returnera något? Andra regler och lagar gäller för företagsbeställningar än för konsumenter. (Även om du har beställt något i affärssyfte för eget bruk). Till exempel har du som företag en utredningsskyldighet och du är undantagen från returrätten (distansförsäljningslagen). I undantagsfall kan vi besluta att göra ett undantag från detta som en förmånlig åtgärd. Detta kan dock inte under några omständigheter verkställas och ytterligare kostnader kan komma att debiteras för att bearbeta dina retur- och lagerkostnader. Vid avbokning av en beställning som inte har skickats kommer vi att göra vårt bästa för att avbryta den med vår leverantör, tyvärr är detta inte alltid möjligt. I det här fallet kan vi eventuellt debitera lagerpåfyllningskostnader om det rör sig om specifika varor som vi vanligtvis inte har i lager utan lager per order från våra leverantörer.

Returförsändelser

De direkta kostnaderna för att returnera varorna är för din egen räkning. Du är också ansvarig för varornas värdeminskning till följd av användningen av varorna, som går utöver vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Det är inte möjligt att besöka våra platser, inte ens att ta med en returförsändelse. Det är önskvärt att returer skickas oöppnade, i originalförpackning och med uppgift om fakturanummer och namn med track-and-trace-kod. Returer kan endast behandlas när de har registrerats och godkänts via RMA-formuläret.

Fel saker

I händelse av att andra produkter har levererats än du har beställt eller på annat sätt än vad som anges i orderbekräftelsen kommer vi att returnera försändelsen och leverera rätt produkter till dig så snart som möjligt. Detta inkluderar inte defekta produkter.

Returadress

Opencircuit OÜ

Kaagschip 14

3991CS Houten

The Netherlands

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit