Våra märken

3DLAC 3DLAC

3DLAC är ett ledande varumärke inom 3D-utskrift sedan 2016. Med fokus på miljövänliga lösningar inkluderar deras populära produkter biologiskt nedbrytbara filament och giftfria hartser.

Adafruit Adafruit

Adafruit är ett ledande elektronikföretag med öppen källkod grundat 2005, baserat i New York City, USA. De är specialiserade på DIY-elektronik, vilket gör det enkelt att lära sig, designa och skapa med sitt breda utbud av populära produkter som Arduino brädor, Raspberry Pi -kit och mer.

Arduino Arduino

Arduino är en elektronikplattform med öppen källkod som grundades 2005 i Italien. De fokuserar på att tillhandahålla lättanvänd hårdvara och mjukvara för att skapa interaktiva projekt och design. Deras populära produkter inkluderar Arduino korten, sköldarna och mjukvarubiblioteken. Arduino används flitigt i hobby-, utbildnings- och professionella miljöer.

Camelion Camelion

Camelion är ett varumärke som erbjuder innovativa energilösningar. Företaget är specialiserat på laddningsbara batterier, solpaneler och laddare. Deras produkter är kända för sin höga prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet.

Chibitronics Chibitronics

Chibitronics , som grundades 2013, fokuserar på att skapa innovativ, lättanvänd elektronik för konstnärer och tillverkare. Populära produkter inkluderar LED-klistermärken och kretsklistermärken, perfekta för interaktiv konst. Baserad i USA.

Cytron Cytron

Cytron är ett robotföretag som grundades 2011 med fokus på att tillhandahålla prisvärda och lättanvända lösningar för beslutsfattare, utbildare och forskare. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, styrenheter, sensorer och ställdon. Baserad i Malaysia.

DFRobot DFRobot

DFRobot är ett ledande robotik- och hårdvaruföretag med öppen källkod som grundades 2008. De fokuserar på att tillhandahålla innovativa, lättanvända och prisvärda produkter för tillverkare, utbildare och proffs. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, sensorer och moduler. Baserad i Kina.

Devil Design Devil Design

Företaget Devil Design grundades 2012. Verkade ursprungligen som 3D-skrivares delar, tillbehör och filamentåterförsäljare, men 2014 startade de produktion av sin egen filament som används i 3D-skrivare. Tillverkningen av filament använder 100 % originalmaterial av högsta märkesrad. Tack vare den avancerade teknologiska processen är filamenten av bästa kvalitet och bubbelfria, därför elimineras alla föroreningar som orsakar problem vid utskrift.

Dyno Europe Dyno Europe

Dyno Europa erbjuder ett komplett utbud av batterier och tillbehör för accessindustrin till mycket konkurrenskraftiga priser.

ELECFREAKS ELECFREAKS

ELECFREAKS grundades 2011 och tillhandahåller elektronik- och robotkit, moduler och verktyg med öppen källkod. De riktar sig till beslutsfattare, lärare och hobbyister. Populära produkter är utvecklingskort, sensorer och moduler. De tillhandahåller även läromedel och handledning. ELECFREAKS ligger i Kina.

Elecrow Elecrow

Elecrow är ett elektroniktillverkningsföretag som grundades 2013. De är specialiserade på gör-det-själv-projekt, IoT och hårdvara med öppen källkod. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, sensorer och moduler. Baserad i Kina.

HQ Power HQ Power

HQ Power är ett företag som är specialiserat på kraftlösningar. De erbjuder ett brett utbud av produkter som batterier, laddare, växelriktare och powerbanks. Deras huvudsakliga fokus ligger på att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga produkter till sina kunder.

Itead Itead

Itead är ett teknikföretag som grundades 2011, baserat i Kina. De är specialiserade på hårdvara med öppen källkod, IoT och DIY-elektronik. Deras populära produkter inkluderar Sonoff och Nextion, en rad WiFi-switchar och HMI TFT-skärmar. De erbjuder ett brett utbud av produkter som utvecklingskort, sensorer, moduler och andra elektroniska komponenter.

Kitronik Kitronik

Kitronik startade 2003, fokuserat på elektronik och gör-det-själv-projekt. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, motorer och komponenter. Kitronik är baserat i Storbritannien.

LilyGO LilyGO

LilyGO ® är ett varumärke av elektroniska moduler och utvecklingskort, grundat 2018. Fokuserat på IoT, DIY och utbildning, populära produkter inkluderar T-Watch, ESP32 utvecklingskort och den populära TTGO-serien. Baserad i Shenzhen, Kina.

LogiLink LogiLink

LogiLink är ett varumärke för kringutrustning och tillbehör, grundat 1997. Deras huvudsakliga fokus är att tillhandahålla högkvalitativa och prisvärda produkter för IT och hemunderhållning. Populära produkter inkluderar nätverksadaptrar, kablar och hörlurar. LogiLink är baserat i Tyskland.

Lolin Lolin

Lolin , som grundades 2015, är specialiserad på IoT, gör-det-själv och pedagogiska elektroniska moduler och utvecklingstavlor. Lolin är känt för de populära Wemos utvecklingskort och moduler, kompatibla med Arduino -plattformen. Lolin är baserat i Shenzhen, Kina.

Mean well Mean well

Mean well är ett märke av nätaggregat, grundat 1982. Deras huvudsakliga fokus är att tillhandahålla högkvalitativa, pålitliga och energieffektiva kraftlösningar. Populära produkter inkluderar AC-DC-strömförsörjning, DC-DC-omvandlare och LED-drivrutiner. Mean well är baserat i Taiwan.

Micro:bit Micro:bit

Micro:bit är ett varumärke av pedagogiska utvecklingstavlor som grundades 2015, som syftar till att göra kodning och elektronikinlärning mer interaktiv. Populära produkter inkluderar Micro:bit kortet. Micro:bit är ett samarbete mellan BBC och ett antal partners, inklusive Microsoft, och det är baserat i Storbritannien.

Nitto Denko Nitto Denko

Nitto Denko Corporation är ett japanskt företag som tillverkar band, vinyl, LCD-skärmar, isolering och flera andra produkter. Det grundades i Osaki, Tokyo 1918 för att producera elektrisk isolering.

Opencircuit Opencircuit

Vår egen produktlinje sedan 2014 med Opencircuit kvalitetsgaranti. Inom alla delar av inköps-, produktions- och logistikkedjan säkerställer ett åtgärdssystem en strikt kvalitetskontroll, så att du kan fortsätta med ditt projekt utan några bekymmer.

PJRC PJRC

PJRC är ett varumärke som startade 2005 med fokus på mikrokontrollerteknik. Deras populära produkter inkluderar Teensy serien med mikrokontrollerkort. De är baserade i USA.

Perel Perel

Perel , etablerat 2000, erbjuder ett brett utbud av hand- och elverktyg för proffs och gör-det-själv-entusiaster. Baserat i Europa tillhandahåller de högkvalitativa och hållbara verktyg, inklusive verktygslådor, arrangörer, utomhusprodukter och många fler.

Pimoroni Pimoroni

Pimoroni , etablerat 2012 i Storbritannien, är specialiserat på högkvalitativa elektroniska komponenter, tilläggskort, sensorer och tillbehör för hobbyister, tillverkare och lärare. De tillhandahåller också programvara och handledning för att använda sina populära produkter som mikrokontrollerkort, fodral, bildskärmar och nätaggregat.

Pkcell Pkcell

Pkcell , etablerat 2000 i Kina, erbjuder högkvalitativa batterier, laddare och strömförsörjning för olika enheter. Populära produkter inkluderar alkaliska och litiumbatterier, laddningsbara batterier, batteriladdare och powerbanks.

Plusivo Plusivo

Plusivo , etablerat 2020 i USA, erbjuder högkvalitativa pedagogiska elektroniksatser för hobbyister och studenter i alla åldrar. Populära produkter inkluderar Arduino , Raspberry Pi och Micro:bit kit. Varumärkets mission är att göra elektronikinlärning roligt och tillgängligt för alla.

Pololu Pololu

Pololu , etablerat 2000, baserat i USA, erbjuder högkvalitativa mikrokontrollerkort, motorer och robotkit för hobbyister, lärare och proffs. Populära produkter inkluderar A-Star, Zumo-brädor, stegmotorer och robotsatser. Pololu fokus är att tillhandahålla lättanvända produkter för att ge kunderna möjlighet att skapa nya projekt.

Raspberry Pi Raspberry Pi

Raspberry Pi , etablerat 2012 i Storbritannien, erbjuder mikrokontrollerkort för elektronikprojekt, utbildning och allmänt bruk av datorer. Populära produkter inkluderar Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3 och Raspberry Pi Zero. Varumärkets uppdrag är att främja datavetenskaplig utbildning.

Shelly Shelly

Shelly , etablerat 2014 i Europa, erbjuder hemautomationsenheter som smarta switchar, pluggar och andra IoT-enheter. Deras uppdrag är att tillhandahålla enkla, prisvärda och pålitliga smarta hemlösningar för husägare, populära produkter inkluderar Shelly 1, Shelly 2.5, Shelly Plug S, Shelly Plug, Shelly RGBW2 och Shelly Dimmer.

Sparkfun Sparkfun

Sparkfun , etablerat 2003 i USA, erbjuder elektroniska komponenter och verktyg för hobbyister, lärare och proffs. De syftar till att göra elektronik lätt att lära sig och tillgänglig. Populära produkter inkluderar mikrokontrollerkort, sensorer och elektroniska komponenter. De tillhandahåller också handledningar och resurser för att hjälpa användare att komma igång.

Sunon Sunon

Sunon , etablerat 1980 i Taiwan, erbjuder högkvalitativa kyllösningar för datorer, elektronik och industriell utrustning. Deras fokus är att tillhandahålla energieffektiva och pålitliga kyllösningar. Populära produkter inkluderar DC-fläktar, AC-fläktar, fläktar och kylflänsar.

Toolland Toolland

Toolland från Velleman är ett varumärke, startat 2021. De fokuserar på att skapa högkvalitativa verktyg för gör-det-själv-entusiaster, hobbyister och proffs. Deras populära produkter inkluderar skruvmejslar, uttagssatser, verktygssatser, magnetverktyg och mycket mer. De är baserade i Belgien.

Transcend Transcend

Transcend är ett varumärke som startade 1988. De fokuserar på att skapa högkvalitativa lagringslösningar som flash-enheter, externa hårddiskar och minneskort. Deras produkter är kända för exceptionell prestanda och tillförlitlighet. De är baserade i Taiwan.

Varta Varta

Varta är ett varumärke som startade 1887. De fokuserar på att skapa högkvalitativa batterier för en mängd olika enheter som bilar, motorcyklar, båtar och bärbar elektronik. Deras populära produkter inkluderar bilbatterier, uppladdningsbara batterier och bärbara powerbanks. De är baserade i Tyskland.

Velleman Velleman

Velleman är ett varumärke som startade 1972. De fokuserar på att skapa högkvalitativ elektronik för gör-det-själv-entusiaster, hobbyister och proffs. Deras populära produkter inkluderar lödstationer, oscilloskop, nätaggregat och kit för elektronikprojekt. De är baserade i Belgien.

Waveshare Waveshare

Waveshare International Limited är ett varumärke som startade 2013. De fokuserar på att skapa högkvalitativa elektroniska moduler, utvecklingskort och tillbehör för tillverkare, hobbyister och ingenjörer. Deras populära produkter inkluderar Raspberry Pi -hattar, Arduino -sköldar och e-pappersskärmar. De är baserade i Kina.

Weller Weller

Weller är ett företag som specialiserat sig på att tillhandahålla högkvalitativ lödutrustning och tillbehör för proffs. Populära produkter inkluderar lödkolvar, stationer och spetsar. Weller är baserat i USA och betjänar kunder över hela världen.

Whadda Whadda

Whadda är ett varumärke som startade 2022. De fokuserar på att skapa högkvalitativa verktyg för proffs, gör-det-själv-entusiaster och hobbyister. Deras populära produkter inkluderar skruvmejslar, skiftnycklar, verktygssatser, magnetverktyg, tång och mer. De är baserade i Belgien och är ett undermärke till Velleman .

Xytronic Xytronic

Xytronic är ett varumärke som startade 1985. De fokuserar på att skapa högkvalitativ lödutrustning, verktyg och tillbehör för elektronisk montering och reparation. Deras populära produkter inkluderar lödstationer, avlödningsverktyg och rökutsugningsutrustning. De är baserade i Storbritannien.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit