Våra märken

3DLAC 3DLAC

3DLAC är ett ledande varumärke inom 3D-utskrift sedan 2016. Med fokus på miljövänliga lösningar inkluderar deras populära produkter biologiskt nedbrytbara filament och giftfria hartser.

Adafruit Adafruit

Adafruit är ett ledande elektronikföretag med öppen källkod grundat 2005, baserat i New York City, USA. De är specialiserade på DIY-elektronik, vilket gör det enkelt att lära sig, designa och skapa med sitt breda utbud av populära produkter som Arduino brädor, Raspberry Pi -kit och mer.

Arduino Arduino

Arduino är en elektronikplattform med öppen källkod som grundades 2005 i Italien. De fokuserar på att tillhandahålla lättanvänd hårdvara och mjukvara för att skapa interaktiva projekt och design. Deras populära produkter inkluderar Arduino korten, sköldarna och mjukvarubiblioteken. Arduino används flitigt i hobby-, utbildnings- och professionella miljöer.

Camelion Camelion

Camelion är ett varumärke som erbjuder innovativa energilösningar. Företaget är specialiserat på laddningsbara batterier, solpaneler och laddare. Deras produkter är kända för sin höga prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet.

Chibitronics Chibitronics

Chibitronics , som grundades 2013, fokuserar på att skapa innovativ, lättanvänd elektronik för konstnärer och tillverkare. Populära produkter inkluderar LED-klistermärken och kretsklistermärken, perfekta för interaktiv konst. Baserad i USA.

Cytron Cytron

Cytron är ett robotföretag som grundades 2011 med fokus på att tillhandahålla prisvärda och lättanvända lösningar för beslutsfattare, utbildare och forskare. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, styrenheter, sensorer och ställdon. Baserad i Malaysia.

DFRobot DFRobot

DFRobot är ett ledande robotik- och hårdvaruföretag med öppen källkod som grundades 2008. De fokuserar på att tillhandahålla innovativa, lättanvända och prisvärda produkter för tillverkare, utbildare och proffs. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, sensorer och moduler. Baserad i Kina.

Devil Design Devil Design

Om Devil Design

Företaget Devil Design grundades 2012. Ursprungligen sålde de delar, tillbehör och filament till 3D-skrivare, men 2014 började de tillverka sin egen filament som används i 3D-skrivare. Filamenttillverkning använder 100 % originalmaterial från toppmärken. Tack vare den avancerade teknologiska processen är filamentet av bästa kvalitet och fritt från bubblor, vilket eliminerar föroreningar som orsakar problem vid utskrift.

Varför vi säljer filament från Devil Design

Efter grundlig forskning och testning av flera varumärken fann vi att Devil Design konsekvent levererar högkvalitativa filament som är lämpliga för ett brett utbud av 3D-utskriftstillämpningar. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet passar sömlöst med våra egna värderingar.

Är Devil Design filament kompatibel med min 3D-skrivare?

Absolut, Devil Design filament är speciellt utformade för att fungera med en mängd olika 3D-skrivare på marknaden. Detta inkluderar populära märken och olika typer av skrivare, från nybörjarmaskiner till industrimaskiner. Deras filament är optimerade för att ge dig pålitliga och konsekventa resultat oavsett vilken typ av skrivare du använder. Detta gör dem till ett utmärkt val inte bara för mångsidighet utan också för tillförlitlighet.

Hur är det med hållbarhet och miljövänlighet?

Hållbarhet är en högsta prioritet på Devil Design . En stor del av deras produktsortiment är tillverkat av biologiskt nedbrytbara material som PLA. De minimerar aktivt sitt miljöavtryck under produktionsprocessen genom energibesparande teknologier och avfallshantering. Som din betrodda återförsäljare av Devil Design är vi stolta över att representera ett varumärke som investerar så seriöst i hållbarhet.

Vad är leveranstiden för Devil Design filament?

I de flesta fall har vi ett eget lager av Devil Design filament, vilket innebär att alla beställningar som görs före 23:59 på vardagar skickas samma dag. Det betyder att du är säker på snabb leverans, så att du kan komma igång med dina 3D-utskriftsprojekt så snabbt som möjligt.

Det kan dock hända att en viss färg tillfälligt är slut i lager. Om så är fallet vill vi försäkra dig om att leveranstiden i allmänhet bara är en vecka. Vi förstår hur viktigt det är att kunna slutföra dina 3D-utskriftsprojekt i tid, vilket är anledningen till att vi har ett nära samarbete med Devil Design för att säkerställa att restorder fylls så snabbt som möjligt. Så även om vi inte har en färg tillgänglig direkt kan du lita på att vi kommer att göra allt vi kan för att få glödtråden till dig så snabbt som möjligt.

Speciella Devil Design produkter tillgängliga på begäran

Vi förstår att varje 3D-skrivarprojekt har sina egna behov, och ibland letar du efter den där specifika typen av Devil Design filament som inte finns med på vår webbplats. Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig. Som stolt återförsäljare av Devil Design har vi tillgång till deras kompletta utbud av 3D-utskriftsmaterial.

Vill du beställa en specifik produkt från Devil Design som du inte kan hitta i vår onlinekatalog? Känn dig fri Kontakt kontakta oss för en specialbeställning. Så fort vi får din förfrågan kommer vi att börja arbeta med den omedelbart. Vi har vanligtvis en leveranstid på bara några arbetsdagar, beroende på tillgänglighet hos Devil Design .

Jag har problem med min beställning. Vad ska jag göra?

Om du stöter på några oväntade problem med din Devil Design produkt, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och lösa problem. Oavsett om du har frågor om hur du använder glödtråden, upplever kompatibilitetsproblem eller har fått fel produkt, är vårt kundtjänstteam här för att hjälpa dig. Skicka oss ett foto på förpackningen och glödtråden så tillhandahåller vi en passande lösning i samarbete med Devil Design .

Dyno Europe Dyno Europe

Dyno Europa erbjuder ett komplett utbud av batterier och tillbehör för accessindustrin till mycket konkurrenskraftiga priser.

ELECFREAKS ELECFREAKS

ELECFREAKS grundades 2011 och tillhandahåller elektronik- och robotkit, moduler och verktyg med öppen källkod. De riktar sig till beslutsfattare, lärare och hobbyister. Populära produkter är utvecklingskort, sensorer och moduler. De tillhandahåller även läromedel och handledning. ELECFREAKS ligger i Kina.

Elecrow Elecrow

Elecrow är ett elektroniktillverkningsföretag som grundades 2013. De är specialiserade på gör-det-själv-projekt, IoT och hårdvara med öppen källkod. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, sensorer och moduler. Baserad i Kina.

HQ Power HQ Power

HQ Power är ett företag som är specialiserat på kraftlösningar. De erbjuder ett brett utbud av produkter som batterier, laddare, växelriktare och powerbanks. Deras huvudsakliga fokus ligger på att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga produkter till sina kunder.

Itead Itead

Itead är ett teknikföretag som grundades 2011, baserat i Kina. De är specialiserade på hårdvara med öppen källkod, IoT och DIY-elektronik. Deras populära produkter inkluderar Sonoff och Nextion, en rad WiFi-switchar och HMI TFT-skärmar. De erbjuder ett brett utbud av produkter som utvecklingskort, sensorer, moduler och andra elektroniska komponenter.

Kitronik Kitronik

Kitronik startade 2003, fokuserat på elektronik och gör-det-själv-projekt. Populära produkter inkluderar utvecklingskort, motorer och komponenter. Kitronik är baserat i Storbritannien.

LilyGO LilyGO

LilyGO ® är ett varumärke av elektroniska moduler och utvecklingskort, grundat 2018. Fokuserat på IoT, DIY och utbildning, populära produkter inkluderar T-Watch, ESP32 utvecklingskort och den populära TTGO-serien. Baserad i Shenzhen, Kina.

LogiLink LogiLink

LogiLink är ett varumärke för kringutrustning och tillbehör, grundat 1997. Deras huvudsakliga fokus är att tillhandahålla högkvalitativa och prisvärda produkter för IT och hemunderhållning. Populära produkter inkluderar nätverksadaptrar, kablar och hörlurar. LogiLink är baserat i Tyskland.

Lolin Lolin

Lolin , som grundades 2015, är specialiserad på IoT, gör-det-själv och pedagogiska elektroniska moduler och utvecklingstavlor. Lolin är känt för de populära Wemos utvecklingskort och moduler, kompatibla med Arduino -plattformen. Lolin är baserat i Shenzhen, Kina.

McPower McPower

McPower är ett pålitligt varumärke som specialiserar sig på elektriska och elektroniska komponenter av hög kvalitet, designade för att ge pålitlig och konsekvent prestanda. Varje produkt i McPower -sortimentet är konstruerad med precision och backas upp av ett engagemang för kvalitet. Oavsett om du är en elektronikhobbyist, en professionell eller någon som bara letar efter en pålitlig produkt, har McPower dig täckt. En av nyckelaspekterna med McPower produkter är deras användarvänlighet.

Varumärkets omfattande katalog säkerställer att du alltid hittar rätt komponent för ditt projekt. McPower handlar inte bara om att tillhandahålla komponenter, det handlar om att möjliggöra kreativitet och innovation inom elektronik. Så om du funderar på att uppgradera din krets, designa en ny elektronisk enhet, eller bara behöver en pålitlig komponent, är det ett smart beslut att välja McPower .

Mean well Mean well

Mean well är ett märke av nätaggregat, grundat 1982. Deras huvudsakliga fokus är att tillhandahålla högkvalitativa, pålitliga och energieffektiva kraftlösningar. Populära produkter inkluderar AC-DC-strömförsörjning, DC-DC-omvandlare och LED-drivrutiner. Mean well är baserat i Taiwan.

Micro:bit Micro:bit

Micro:bit är ett varumärke av pedagogiska utvecklingstavlor som grundades 2015, som syftar till att göra kodning och elektronikinlärning mer interaktiv. Populära produkter inkluderar Micro:bit kortet. Micro:bit är ett samarbete mellan BBC och ett antal partners, inklusive Microsoft, och det är baserat i Storbritannien.

Nitto Denko Nitto Denko

Nitto Denko Corporation är ett japanskt företag som tillverkar band, vinyl, LCD-skärmar, isolering och flera andra produkter. Det grundades i Osaki, Tokyo 1918 för att producera elektrisk isolering.

Opencircuit Opencircuit

Vår egen produktlinje sedan 2014 med Opencircuit kvalitetsgaranti. Inom alla delar av inköps-, produktions- och logistikkedjan säkerställer ett åtgärdssystem en strikt kvalitetskontroll, så att du kan fortsätta med ditt projekt utan några bekymmer.

PJRC PJRC

PJRC är ett varumärke som startade 2005 med fokus på mikrokontrollerteknik. Deras populära produkter inkluderar Teensy serien med mikrokontrollerkort. De är baserade i USA.

Perel Perel

Perel , etablerat 2000, erbjuder ett brett utbud av hand- och elverktyg för proffs och gör-det-själv-entusiaster. Baserat i Europa tillhandahåller de högkvalitativa och hållbara verktyg, inklusive verktygslådor, arrangörer, utomhusprodukter och många fler.

Pimoroni Pimoroni

Pimoroni , etablerat 2012 i Storbritannien, är specialiserat på högkvalitativa elektroniska komponenter, tilläggskort, sensorer och tillbehör för hobbyister, tillverkare och lärare. De tillhandahåller också programvara och handledning för att använda sina populära produkter som mikrokontrollerkort, fodral, bildskärmar och nätaggregat.

Pkcell Pkcell

Pkcell , etablerat 2000 i Kina, erbjuder högkvalitativa batterier, laddare och strömförsörjning för olika enheter. Populära produkter inkluderar alkaliska och litiumbatterier, laddningsbara batterier, batteriladdare och powerbanks.

Plusivo Plusivo

Plusivo , etablerat 2020 i USA, erbjuder högkvalitativa pedagogiska elektroniksatser för hobbyister och studenter i alla åldrar. Populära produkter inkluderar Arduino , Raspberry Pi och Micro:bit kit. Varumärkets mission är att göra elektronikinlärning roligt och tillgängligt för alla.

Pololu Pololu

Pololu , etablerat 2000, baserat i USA, erbjuder högkvalitativa mikrokontrollerkort, motorer och robotkit för hobbyister, lärare och proffs. Populära produkter inkluderar A-Star, Zumo-brädor, stegmotorer och robotsatser. Pololu fokus är att tillhandahålla lättanvända produkter för att ge kunderna möjlighet att skapa nya projekt.

Raspberry Pi Raspberry Pi

Raspberry Pi , etablerat 2012 i Storbritannien, erbjuder mikrokontrollerkort för elektronikprojekt, utbildning och allmänt bruk av datorer. Populära produkter inkluderar Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3 och Raspberry Pi Zero. Varumärkets uppdrag är att främja datavetenskaplig utbildning.

Shelly Shelly

Shelly , etablerat 2014 i Europa, erbjuder hemautomationsenheter som smarta switchar, pluggar och andra IoT-enheter. Deras uppdrag är att tillhandahålla enkla, prisvärda och pålitliga smarta hemlösningar för husägare, populära produkter inkluderar Shelly 1, Shelly 2.5, Shelly Plug S, Shelly Plug, Shelly RGBW2 och Shelly Dimmer.

Sparkfun Sparkfun

Sparkfun , etablerat 2003 i USA, erbjuder elektroniska komponenter och verktyg för hobbyister, lärare och proffs. De syftar till att göra elektronik lätt att lära sig och tillgänglig. Populära produkter inkluderar mikrokontrollerkort, sensorer och elektroniska komponenter. De tillhandahåller också handledningar och resurser för att hjälpa användare att komma igång.

Sunon Sunon

Sunon , etablerat 1980 i Taiwan, erbjuder högkvalitativa kyllösningar för datorer, elektronik och industriell utrustning. Deras fokus är att tillhandahålla energieffektiva och pålitliga kyllösningar. Populära produkter inkluderar DC-fläktar, AC-fläktar, fläktar och kylflänsar.

Toolland Toolland

Toolland från Velleman är ett varumärke, startat 2021. De fokuserar på att skapa högkvalitativa verktyg för gör-det-själv-entusiaster, hobbyister och proffs. Deras populära produkter inkluderar skruvmejslar, uttagssatser, verktygssatser, magnetverktyg och mycket mer. De är baserade i Belgien.

Transcend Transcend

Transcend är ett varumärke som startade 1988. De fokuserar på att skapa högkvalitativa lagringslösningar som flash-enheter, externa hårddiskar och minneskort. Deras produkter är kända för exceptionell prestanda och tillförlitlighet. De är baserade i Taiwan.

Varta Varta

Varta är ett varumärke som startade 1887. De fokuserar på att skapa högkvalitativa batterier för en mängd olika enheter som bilar, motorcyklar, båtar och bärbar elektronik. Deras populära produkter inkluderar bilbatterier, uppladdningsbara batterier och bärbara powerbanks. De är baserade i Tyskland.

Velleman Velleman

Velleman är ett varumärke som grundades 1972. De fokuserar på att skapa högkvalitativ elektronik för gör-det-själv, hobbyister och proffs. Deras populära produkter inkluderar lödstationer, oscilloskop, strömförsörjning och kit för elektroniska projekt. De finns i Belgien.

Populära Velleman produkter

Mätinstrument

Att mäta är att veta, och med Velleman omfattande sortiment av mätutrustning är du alltid säker på exakta resultat. Från multimetrar till oscilloskop, dessa enheter är designade för både nybörjare som gör-det-själv och den erfarna proffsen. Dessa verktyg hjälper dig att mäta olika elektriska värden som spänning, ström och resistans, så att du kan arbeta med dina projekt med precision.

Lödkolvar och kit

Att arbeta med elektronik kräver en pålitlig lödkolv. Velleman erbjuder ett brett utbud av lödkolvar och tillhörande kit för att göra dina projekt sömlösa. Oavsett om du är nybörjare som precis börjat löda eller en expert som letar efter avancerade verktyg så har Velleman rätt lösning.

Sensorer och komponenter

Velleman har ett omfattande utbud av sensorer och elektroniska komponenter, från temperatursensorer till rörelsedetektorer. Dessa produkter är viktiga för en mängd olika projekt och är lika mångsidiga och pålitliga som deras lödkolvar och kit. Både nybörjare och erfarna proffs kan hitta de perfekta komponenterna för deras specifika behov.

Vad gör Velleman unik?

Velleman utmärker sig från andra varumärken genom en kombination av faktorer: hållbarhet, ett brett utbud av produkter och användarvänlighet. Oavsett om du är nybörjare som bara ska hämta din första lödkolv eller en erfaren ingenjör, erbjuder Velleman produkter som passar alla nivåer av expertis. Dessutom strävar de alltid efter högsta kvalitetsstandarder, så du kan lita på att din investering kommer att hålla länge.

Varför vi erbjuder Velleman

Velleman och vi delar ett gemensamt uppdrag: att göra livet för gör-det-själv- och proffs enklare med kvalitetselektronik. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av Velleman produkter. Vi tror att varumärket representerar den perfekta blandningen av tillförlitlighet, mångsidighet och innovation.

Genom att ta med Velleman i vårt erbjudande vet vi att vi erbjuder våra kunder det bästa av det bästa. Oavsett om du arbetar med ett litet hemprojekt eller ett stort professionellt initiativ, är du med Velleman produkter säker på hållbarhet och prestanda. Det är verktyg och komponenter du kan lita på, och det är precis vad vi vill leverera till våra kunder.

Upptäck Velleman olika världar

Som stolt återförsäljare av Velleman erbjuder vi mer än bara kärnvarumärket Velleman . Faktum är att Velleman Group marknadsför inte mindre än sju av sina egna varumärken, alla med sina egna specialiteter och fokus:

  • Velleman: Kärnvarumärket synonymt med kvalitet inom elektronik, allt från lödkolvar till sensorer och allt däremellan.
  • Whadda: Fokuserad på utbildningspaket och projekt, perfekt för alla som gillar att lära sig genom att göra, från skolor till hobbyister.
  • HQ Power: För alla som letar efter högkvalitativ ljud- och ljusutrustning, från högtalare till rökmaskiner.
  • Perel: Detta varumärke inkluderar ett brett utbud av verktyg och utomhusprodukter, inklusive trädgårdsredskap och campingutrustning.
  • Toolland: Här hittar du en mängd olika handverktyg, verktygsmaskiner och tillbehör som gör varje jobb enklare.
  • Velbus: Specialiserad på hemautomationslösningar för att göra ditt hem eller kontor smart och automatiserat.
  • EtiamPro: Detta varumärke fokuserar på professionell audiovisuell utrustning och installationer, perfekt för storskaliga evenemang och företagsapplikationer.

Vad är leveranstiden för Velleman produkter?

Vi strävar efter att upprätthålla ett omfattande lager av Velleman produkter, så att vi kan skicka dina beställningar som görs före 23:59 på vardagar samma dag. På så sätt kan du snabbt komma igång med dina elektronik- eller gör-det-själv-projekt.

Men vi vet att ibland händer det oväntade, som en tillfällig brist på en specifik produkt. I sådana fall vill vi försäkra dig: den genomsnittliga leveranstiden är vanligtvis bara några arbetsdagar. Vi förstår att dina projekt inte kan vänta, därför arbetar vi nära Velleman för att säkerställa att restorder behandlas snabbt. Även om en vara tillfälligt är otillgänglig kommer vi att göra allt vi kan för att få den till dig så snabbt som möjligt.

Speciella Velleman produkter tillgängliga på begäran

Vi förstår att varje projekt är unikt och ibland behöver du bara den där specifika Velleman produkten som inte finns på vår hemsida. Oroa dig inte, vi har en lösning för dig. Som auktoriserad återförsäljare av Velleman har vi direkt tillgång till hela Velleman produktsortiment, inklusive alla associerade undervarumärken som Whadda , HQ Power , Perel , Toolland , Velbus och EtiamPro.

Om du skulle vilja beställa en vara som inte finns på vår hemsida kan du helt enkelt Kontakt kontakta oss för en specialbeställning. Efter din förfrågan kommer vi omedelbart igång med att skaffa produkten åt dig. Vanligtvis är leveranstiden bara några arbetsdagar, beroende på tillgängligheten hos själva Velleman . Vi förstår att tid kan vara avgörande för dina projekt, varför vi är angelägna om att betjäna dig så snabbt som möjligt.

Jag har problem med min beställning. Vad ska jag göra?

Har du problem med din Velleman -produkt? Tveka inte att kontakta oss direkt. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem du kan ha. Oavsett om du har tekniska frågor, upplever kompatibilitetsproblem eller har fått fel vara, är vi här för att hjälpa dig. Skicka oss en bild på produkten och förpackningen så hittar vi en passande lösning i samarbete med Velleman .

Waveshare Waveshare

Waveshare International Limited är ett varumärke som startade 2013. De fokuserar på att skapa högkvalitativa elektroniska moduler, utvecklingskort och tillbehör för tillverkare, hobbyister och ingenjörer. Deras populära produkter inkluderar Raspberry Pi -hattar, Arduino -sköldar och e-pappersskärmar. De är baserade i Kina.

Weller Weller

Weller är ett företag som specialiserat sig på att tillhandahålla högkvalitativ lödutrustning och tillbehör för proffs. Populära produkter inkluderar lödkolvar, stationer och spetsar. Weller är baserat i USA och betjänar kunder över hela världen.

Whadda Whadda

Whadda är ett varumärke som startade 2022. De fokuserar på att skapa högkvalitativa verktyg för proffs, gör-det-själv-entusiaster och hobbyister. Deras populära produkter inkluderar skruvmejslar, skiftnycklar, verktygssatser, magnetverktyg, tång och mer. De är baserade i Belgien och är ett undermärke till Velleman .

Xytronic Xytronic

Xytronic är ett varumärke som startade 1985. De fokuserar på att skapa högkvalitativ lödutrustning, verktyg och tillbehör för elektronisk montering och reparation. Deras populära produkter inkluderar lödstationer, avlödningsverktyg och rökutsugningsutrustning. De är baserade i Storbritannien.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit