Upptäck Crowbits: Programmerbara, magnetiska block

Placerad på

Vi är glada att kunna meddela att Crowbits nu är till salu på Opencircuit ! Crowbits är smarta block som hjälper barn och nybörjare att lära sig programmering och elektronik. Med över 80 olika verk ger de ett roligt och engagerande sätt för barn att lära sig nya färdigheter och låta sin kreativitet flöda.

Lätt att använda, ingen programmering behövs

En av de bästa sakerna med Crowbits är att de är superenkla att använda. Du behöver inte kunna något datorspråk för att komma igång. Blocken av Crowbits kan enkelt klickas ihop utan att någon programmering krävs. På så sätt kan barn omedelbart börja bygga och upptäcka. Det gör det roligt att lära sig!

Crowbits är plug and play Crowbits är plug and play

Bygg med kråkor och LEGO

Vad är ännu roligare än att bygga med Crowbits? Bygg med kråkor och LEGO! Vi har gjort Crowbits som passar LEGO-klossar. Så barn kan använda dem tillsammans och väcka liv i sina favoritkreationer av LEGO med Crowbits. Det är ett superkul sätt att jobba med teknik!

Crowbit är legokompatibel Crowbit är legokompatibel

Steg för steg lärande med Crowbits

Kråkbitar är tänkta att hjälpa barn att lära sig nya saker ett steg i taget. De finns i tre nivåer, från nybörjare till experter. Barn kan börja utan programmering, sedan programmera lite och till sist programmera helt själva. På så sätt kan de lära sig i sin egen takt och upptäcka mer och mer om programmering och teknik!

Crowbits är superkul och lärorikt! Crowbits är superkul och lärorikt!

Upptäck de olika Crowbits-satserna

På Opencircuit .nl har vi olika Crowbits-kit, något för alla. Det finns "Hello Kit" för nybörjare, "Master Kit" för de riktiga teknikerna och mycket mer! Varje paket erbjuder sin egen unika upplevelse och sätt att lära och skapa. Och det fina är: du kan också köpa enskilda Crowbits-delar för att sätta ihop ditt eget set!

Kråkbitssatser Kråkbitssatser

Upptäck teknikens värld med Hello Kit

Hello Kit är den perfekta utgångspunkten för unga upptäcktsresande! Detta set är speciellt designat för nybörjare och kräver inga programmeringskunskaper. Med 7 elektroniska block och 5 kartongprojekt erbjuder Hello Kit en fantastisk första upplevelse i ingenjörsvärlden. Barn kan öva sina färdigheter, förbättra sin skicklighet och lägga en grund för att lära sig programmering. Det roliga börjar med Hello Kit!

Crowbit: Hej kit Crowbit: Hej kit
Crowbits Hello KitDetta är Elecrow CRB0000HK Crowbits-Hello Kit, din ingång till programmering och elektronik. Det är ett lättanvänt, plug-and-play-elektronikset som är kompatibelt med legoklossar, perfekt för nybörjare och barn. I lager € 71,60

Gå på ett äventyr med Explorer Kit

För dem som redan är lite bekanta med teknik är Explorer Kit det perfekta nästa steget. Detta kit innehåller 13 elektroniska moduler och 12 spännande projekt. Det låter barn bygga en solid grund för programmering samtidigt som de fortsätter att utforska elektronikens värld. Med Explorer Kit kan barn ta sina färdigheter till nästa nivå och lära sig ännu mer om teknikens spännande värld!

Crowbits: Explorer-kit Crowbits: Explorer-kit
Crowbits Explorer Kit - med 433MHz kontrollerCrowbits-Explorer Kit från Elecrow är ett nybörjarvänligt, programmerbart elektroniskt blockkit. Med olika sensorer och en 433MHz-kontroller erbjuder den ett spännande och kreativt sätt att lära sig programmering och elektronik. Inte längre tillgänglig € 178,15

Börja idag med Crowbits

Så, är du redo att börja programmera, bygga och skapa? Besök Opencircuit .nl och upptäck Crowbits-världen! Vi ser fram emot att se vad du kommer att göra.

Postat av Hemsida Jag är intresserad av elektronik, programmering och speciellt kombinationen dem emellan. För Opencircuit skriver jag bloggar där jag förklarar hur elektronik och moduler fungerar.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit