Devil Design

Devil Design

Devil Design : Det ultimata valet för 3D Print Filament! Ge dina projekt en professionell touch med våra högkvalitativa, hållbara och miljövänliga filament. Från PLA till PETG erbjuder vi ett brett utbud av material och färger för att möta alla kreativa behov. Pålitlig, konsekvent och gjord för tillverkare som dig!
180 resultat Sortera efter
Tittade [var] av [var] Produkter


Om Devil Design

Företaget Devil Design grundades 2012. Ursprungligen sålde de delar, tillbehör och filament till 3D-skrivare, men 2014 började de tillverka sin egen filament som används i 3D-skrivare. Filamenttillverkning använder 100 % originalmaterial från toppmärken. Tack vare den avancerade teknologiska processen är filamentet av bästa kvalitet och fritt från bubblor, vilket eliminerar föroreningar som orsakar problem vid utskrift.

Varför vi säljer filament från Devil Design

Efter grundlig forskning och testning av flera varumärken fann vi att Devil Design konsekvent levererar högkvalitativa filament som är lämpliga för ett brett utbud av 3D-utskriftstillämpningar. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet passar sömlöst med våra egna värderingar.

Är Devil Design filament kompatibel med min 3D-skrivare?

Absolut, Devil Design filament är speciellt utformade för att fungera med en mängd olika 3D-skrivare på marknaden. Detta inkluderar populära märken och olika typer av skrivare, från nybörjarmaskiner till industrimaskiner. Deras filament är optimerade för att ge dig pålitliga och konsekventa resultat oavsett vilken typ av skrivare du använder. Detta gör dem till ett utmärkt val inte bara för mångsidighet utan också för tillförlitlighet.

Hur är det med hållbarhet och miljövänlighet?

Hållbarhet är en högsta prioritet på Devil Design . En stor del av deras produktsortiment är tillverkat av biologiskt nedbrytbara material som PLA. De minimerar aktivt sitt miljöavtryck under produktionsprocessen genom energibesparande teknologier och avfallshantering. Som din betrodda återförsäljare av Devil Design är vi stolta över att representera ett varumärke som investerar så seriöst i hållbarhet.

Vad är leveranstiden för Devil Design filament?

I de flesta fall har vi ett eget lager av Devil Design filament, vilket innebär att alla beställningar som görs före 23:59 på vardagar skickas samma dag. Det betyder att du är säker på snabb leverans, så att du kan komma igång med dina 3D-utskriftsprojekt så snabbt som möjligt.

Det kan dock hända att en viss färg tillfälligt är slut i lager. Om så är fallet vill vi försäkra dig om att leveranstiden i allmänhet bara är en vecka. Vi förstår hur viktigt det är att kunna slutföra dina 3D-utskriftsprojekt i tid, vilket är anledningen till att vi har ett nära samarbete med Devil Design för att säkerställa att restorder fylls så snabbt som möjligt. Så även om vi inte har en färg tillgänglig direkt kan du lita på att vi kommer att göra allt vi kan för att få glödtråden till dig så snabbt som möjligt.

Speciella Devil Design produkter tillgängliga på begäran

Vi förstår att varje 3D-skrivarprojekt har sina egna behov, och ibland letar du efter den där specifika typen av Devil Design filament som inte finns med på vår webbplats. Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig. Som stolt återförsäljare av Devil Design har vi tillgång till deras kompletta utbud av 3D-utskriftsmaterial.

Vill du beställa en specifik produkt från Devil Design som du inte kan hitta i vår onlinekatalog? Känn dig fri Kontakt kontakta oss för en specialbeställning. Så fort vi får din förfrågan kommer vi att börja arbeta med den omedelbart. Vi har vanligtvis en leveranstid på bara några arbetsdagar, beroende på tillgänglighet hos Devil Design .

Jag har problem med min beställning. Vad ska jag göra?

Om du stöter på några oväntade problem med din Devil Design produkt, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och lösa problem. Oavsett om du har frågor om hur du använder glödtråden, upplever kompatibilitetsproblem eller har fått fel produkt, är vårt kundtjänstteam här för att hjälpa dig. Skicka oss ett foto på förpackningen och glödtråden så tillhandahåller vi en passande lösning i samarbete med Devil Design .
Kundrecensioner om Devil Design

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit