Velleman

Velleman

Vi säljer Velleman produkter, perfekta för varje projekt. Oavsett om du arbetar med robotik, ljussystem eller ljud har Velleman det du behöver. De har mer än 40 års erfarenhet av att tillverka pålitlig och mångsidig elektronik. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert; Med Velleman kommer ditt projekt att bli en stor framgång!
558 resultat Sortera efter
Tittade [var] av [var] Produkter


Velleman är ett varumärke som grundades 1972. De fokuserar på att skapa högkvalitativ elektronik för gör-det-själv, hobbyister och proffs. Deras populära produkter inkluderar lödstationer, oscilloskop, strömförsörjning och kit för elektroniska projekt. De finns i Belgien.

Populära Velleman produkter

Mätinstrument

Att mäta är att veta, och med Velleman omfattande sortiment av mätutrustning är du alltid säker på exakta resultat. Från multimetrar till oscilloskop, dessa enheter är designade för både nybörjare som gör-det-själv och den erfarna proffsen. Dessa verktyg hjälper dig att mäta olika elektriska värden som spänning, ström och resistans, så att du kan arbeta med dina projekt med precision.

Lödkolvar och kit

Att arbeta med elektronik kräver en pålitlig lödkolv. Velleman erbjuder ett brett utbud av lödkolvar och tillhörande kit för att göra dina projekt sömlösa. Oavsett om du är nybörjare som precis börjat löda eller en expert som letar efter avancerade verktyg så har Velleman rätt lösning.

Sensorer och komponenter

Velleman har ett omfattande utbud av sensorer och elektroniska komponenter, från temperatursensorer till rörelsedetektorer. Dessa produkter är viktiga för en mängd olika projekt och är lika mångsidiga och pålitliga som deras lödkolvar och kit. Både nybörjare och erfarna proffs kan hitta de perfekta komponenterna för deras specifika behov.

Vad gör Velleman unik?

Velleman utmärker sig från andra varumärken genom en kombination av faktorer: hållbarhet, ett brett utbud av produkter och användarvänlighet. Oavsett om du är nybörjare som bara ska hämta din första lödkolv eller en erfaren ingenjör, erbjuder Velleman produkter som passar alla nivåer av expertis. Dessutom strävar de alltid efter högsta kvalitetsstandarder, så du kan lita på att din investering kommer att hålla länge.

Varför vi erbjuder Velleman

Velleman och vi delar ett gemensamt uppdrag: att göra livet för gör-det-själv- och proffs enklare med kvalitetselektronik. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av Velleman produkter. Vi tror att varumärket representerar den perfekta blandningen av tillförlitlighet, mångsidighet och innovation.

Genom att ta med Velleman i vårt erbjudande vet vi att vi erbjuder våra kunder det bästa av det bästa. Oavsett om du arbetar med ett litet hemprojekt eller ett stort professionellt initiativ, är du med Velleman produkter säker på hållbarhet och prestanda. Det är verktyg och komponenter du kan lita på, och det är precis vad vi vill leverera till våra kunder.

Upptäck Velleman olika världar

Som stolt återförsäljare av Velleman erbjuder vi mer än bara kärnvarumärket Velleman . Faktum är att Velleman Group marknadsför inte mindre än sju av sina egna varumärken, alla med sina egna specialiteter och fokus:

  • Velleman: Kärnvarumärket synonymt med kvalitet inom elektronik, allt från lödkolvar till sensorer och allt däremellan.
  • Whadda: Fokuserad på utbildningspaket och projekt, perfekt för alla som gillar att lära sig genom att göra, från skolor till hobbyister.
  • HQ Power: För alla som letar efter högkvalitativ ljud- och ljusutrustning, från högtalare till rökmaskiner.
  • Perel: Detta varumärke inkluderar ett brett utbud av verktyg och utomhusprodukter, inklusive trädgårdsredskap och campingutrustning.
  • Toolland: Här hittar du en mängd olika handverktyg, verktygsmaskiner och tillbehör som gör varje jobb enklare.
  • Velbus: Specialiserad på hemautomationslösningar för att göra ditt hem eller kontor smart och automatiserat.
  • EtiamPro: Detta varumärke fokuserar på professionell audiovisuell utrustning och installationer, perfekt för storskaliga evenemang och företagsapplikationer.

Vad är leveranstiden för Velleman produkter?

Vi strävar efter att upprätthålla ett omfattande lager av Velleman produkter, så att vi kan skicka dina beställningar som görs före 23:59 på vardagar samma dag. På så sätt kan du snabbt komma igång med dina elektronik- eller gör-det-själv-projekt.

Men vi vet att ibland händer det oväntade, som en tillfällig brist på en specifik produkt. I sådana fall vill vi försäkra dig: den genomsnittliga leveranstiden är vanligtvis bara några arbetsdagar. Vi förstår att dina projekt inte kan vänta, därför arbetar vi nära Velleman för att säkerställa att restorder behandlas snabbt. Även om en vara tillfälligt är otillgänglig kommer vi att göra allt vi kan för att få den till dig så snabbt som möjligt.

Speciella Velleman produkter tillgängliga på begäran

Vi förstår att varje projekt är unikt och ibland behöver du bara den där specifika Velleman produkten som inte finns på vår hemsida. Oroa dig inte, vi har en lösning för dig. Som auktoriserad återförsäljare av Velleman har vi direkt tillgång till hela Velleman produktsortiment, inklusive alla associerade undervarumärken som Whadda , HQ Power , Perel , Toolland , Velbus och EtiamPro.

Om du skulle vilja beställa en vara som inte finns på vår hemsida kan du helt enkelt Kontakt kontakta oss för en specialbeställning. Efter din förfrågan kommer vi omedelbart igång med att skaffa produkten åt dig. Vanligtvis är leveranstiden bara några arbetsdagar, beroende på tillgängligheten hos själva Velleman . Vi förstår att tid kan vara avgörande för dina projekt, varför vi är angelägna om att betjäna dig så snabbt som möjligt.

Jag har problem med min beställning. Vad ska jag göra?

Har du problem med din Velleman -produkt? Tveka inte att kontakta oss direkt. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem du kan ha. Oavsett om du har tekniska frågor, upplever kompatibilitetsproblem eller har fått fel vara, är vi här för att hjälpa dig. Skicka oss en bild på produkten och förpackningen så hittar vi en passande lösning i samarbete med Velleman .
Kundrecensioner om Velleman

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit