Micro:bit kit

Kliv in i teknikens och kreativitetens värld med våra Micro:bit -kit! Pedagogiska och roliga, dessa kit innehåller allt du behöver för att börja med Micro:bit . Upptäck engagerande manualer, bygg fascinerande robotuppsättningar och experimentera med olika utvecklingsplattformar. Låt din kreativitet skjuta i höjden och utforska de oändliga möjligheterna med elektronik och programmering.
26 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Micro:bit kit

Som officiell återförsäljare av micro:bit enheter, är vi fast beslutna att tillhandahålla detta mångsidiga och pedagogiska verktyg till en bred publik. Våra kunder sträcker sig från lärare som vill föra in interaktivt lärande i klassrummet, föräldrar som fostrar sina barns spirande intresse för kodning, till hobbyister och teknikentusiaster som är redo att utforska potentialen med denna kompakta men kraftfulla enhet. Vårt samarbete med Micro:bit betyder vårt engagemang för att främja digital läskunnighet och främja en kärlek till kodning och elektronik hos människor i alla åldrar.

Vad är en Micro:bit ?

A Micro:bit är en liten, fullt programmerbar dator utvecklad av BBC och partners som en del av ett initiativ för att främja digital läskunnighet bland unga. Cirka hälften så stort som ett kreditkort, Micro:bit kan användas för att skapa en mängd olika projekt, från enkla spel till komplex robotik. Den har flera inbyggda funktioner, inklusive en rad LED-lampor, två programmerbara knappar, fysiska anslutningsstift, en rörelsedetektor, en kompass och Bluetooth-teknik.

Vad kan du göra med en Micro:bit

Möjligheterna med en Micro:bit är praktiskt taget oändliga. Den är designad för att inspirera till kreativitet och lära ut kodning och elektronik. Du kan koda Micro:bit med flera olika programmeringsspråk inklusive blockbaserad kodning (liknande Scratch), JavaScript, Python och mer. Med dessa kan du få Micro:bit att göra saker som att visa meddelanden på dess lysdioder, svara på knapptryckningar, läsa temperatur och kommunicera med andra enheter. Du kan också ansluta ytterligare hårdvara, såsom motorer eller sensorer, för att skapa mer komplexa projekt.

Vilken ålder är lämplig för en Micro:bit ?

Micro:bit är designad för att vara tillgänglig och rolig för barn så unga som sju år, men den kan användas av människor i alla åldrar. Enkelheten med blockbaserad kodning gör den idealisk för nybörjare, medan alternativet att använda JavaScript eller Python tilltalar mer avancerade kodare. Det är ett mångsidigt verktyg för lärande, kreativitet och experiment, vilket gör det lämpligt för ett brett åldersintervall.

Hur programmerar man en Micro:bit ?

Att programmera en Micro:bit görs enkelt med hjälp av olika onlineplattformar. Du kan använda den officiella Micro:bit -webbplatsen, som tillhandahåller en webbaserad kodredigerare, eller använd andra plattformar som MakeCode eller Python-redigerare. Du skriver koden på dessa plattformar, laddar sedan ner den som en .hex-fil och överför den till din Micro:bit via USB eller Bluetooth. Även om du är nybörjare finns det gott om onlineresurser och självstudier som hjälper dig att komma igång.

Kan du använda en Micro:bit med en surfplatta eller smartphone?

Ja, du kan använda en Micro:bit med en surfplatta eller smartphone. Micro:bit har inbyggd Bluetooth-kapacitet, vilket gör att den kan kommunicera med andra Bluetooth-aktiverade enheter, inklusive surfplattor och smartphones. Du kan också programmera Micro:bit med hjälp av Micro:bit -appen som finns på iOS och Android. Detta gör att du kan skriva kod och överföra den till Micro:bit trådlöst.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit