Panelsensorer

Ta kontroll över dina system med våra avancerade panelsensorer. Dessa sensorer är designade för att upptäcka och mäta fysiska egenskaper som spänning, temperatur, tryck, luftfuktighet, ljus och rörelse, och låter dig övervaka och kontrollera dina system med lätthet.
6 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Panelsensorer

Vad är panelsensorer?

Panelsensorer är sensorer som är monterade på en panel eller yta för att detektera och mäta fysiska egenskaper som spänning, temperatur, tryck, luftfuktighet, ljus och rörelse. Dessa sensorer används ofta i industriella, kommersiella och bostadsapplikationer för att övervaka och kontrollera olika system och processer. De kan användas för att spåra temperaturförändringar i VVS-system, detektera rörelse i säkerhetssystem, mäta ljusnivåer i belysningssystem och övervaka tryck och luftfuktighet i industriella processer. De kan också användas i smarta hemsystem för att övervaka temperatur och luftfuktighet samt styra belysning och apparater.

Vilka olika typer av panelsensorer finns tillgängliga?

Det finns många olika typer av panelsensorer tillgängliga, några av de vanligaste typerna inkluderar:

 1. Temperatursensorer – Dessa sensorer används för att mäta temperaturen i en given miljö eller yta.
 2. Trycksensorer – Dessa sensorer används för att mäta trycket i en vätska eller gas, till exempel i industriella processer eller VVS-system.
 3. Fuktsensorer – Dessa sensorer används för att mäta den relativa luftfuktigheten i en given miljö.
 4. Ljussensorer – Dessa sensorer används för att mäta mängden ljus som finns i en given miljö, till exempel i ljusstyrningssystem.
 5. Rörelsesensorer – Dessa sensorer används för att upptäcka rörelse, till exempel i säkerhetssystem eller automatiska ljusstyrningssystem.
 6. Närhetssensorer – Dessa sensorer används för att upptäcka närvaron av ett föremål utan fysisk kontakt.
 7. Nivåsensorer – Dessa sensorer används för att mäta nivån av en vätska eller ett fast ämne i en behållare.
 8. Flödessensorer - Dessa sensorer används för att mäta flödet av en vätska eller gas.
 9. Vibrationssensorer – Dessa sensorer används för att mäta vibrationer i mekaniska system, som motorer eller maskiner.
 10. Ultraljudssensorer – Dessa sensorer använder högfrekventa ljudvågor för att upptäcka närvaron eller avståndet av ett föremål.
 11. Spänningssensorer – Dessa sensorer används för att mäta spänningen i en elektrisk krets.
 12. Ampere meter – Dessa sensorer används för att mäta strömmen som flyter genom en elektrisk krets.Kundrecensioner om Panelsensorer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit