Panelsensorer

Ta kontroll över dina system med våra avancerade panelsensorer. Designade för att upptäcka och mäta fysiska egenskaper som spänning, temperatur, tryck, luftfuktighet, ljus och rörelse, låter dessa sensorer dig enkelt övervaka och kontrollera dina system.
6 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Panelsensorer

Vad är panelsensorer?

Panelsensorer är sensorer monterade på en panel eller yta för att detektera och mäta fysiska egenskaper som spänning, temperatur, tryck, luftfuktighet, ljus och rörelse. Dessa sensorer används ofta i industriella, kommersiella och bostadsapplikationer för att övervaka och kontrollera olika system och processer. De kan användas för att spåra temperaturförändringar i VVS-system, detektera rörelse i säkerhetssystem, mäta ljusnivåer i belysningssystem och tryck och luftfuktighet för att övervaka industriella processer. De kan också användas i smarta hemsystem för att övervaka temperatur och luftfuktighet och styra belysning och apparater.

Vilka olika typer av panelsensorer finns det?

Det finns många olika typer av panelsensorer tillgängliga, några av de vanligaste typerna är:

 1. Temperatursensorer – Dessa sensorer används för att mäta temperaturen i en viss miljö eller yta.
 2. Trycksensorer – Dessa sensorer används för att mäta trycket i en vätska eller gas, till exempel i industriella processer eller VVS-system.
 3. Fuktsensorer – Dessa sensorer används för att mäta den relativa luftfuktigheten i en viss miljö.
 4. Ljussensorer – De här sensorerna används för att mäta mängden ljus i en viss miljö, till exempel i ljusstyrningssystem.
 5. Rörelsesensorer – Dessa sensorer används för att upptäcka rörelser, till exempel i säkerhetssystem eller automatiska ljusstyrningssystem.
 6. Närhetssensorer – Dessa sensorer används för att upptäcka närvaron av ett föremål utan fysisk kontakt.
 7. Nivåsensorer – Dessa sensorer används för att mäta nivån av en vätska eller ett fast ämne i en behållare.
 8. Flödessensorer - Dessa sensorer används för att mäta förskjutningen av en vätska eller gas.
 9. Vibrationssensorer – Dessa sensorer används för att mäta vibrationer i mekaniska system, som motorer eller maskiner.
 10. Ultraljudssensorer – Dessa sensorer använder högfrekventa ljudvågor för att upptäcka närvaron eller avståndet av ett föremål.
 11. Spänningssensorer – Dessa sensorer används för att mäta spänningen i en elektrisk krets.
 12. Ampere meter – Dessa sensorer används för att mäta strömmen som flyter genom en elektrisk krets.Kundrecensioner om Panelsensorer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit