Shelly växlar

Upptäck de mångsidiga Shelly brytarna och gör ditt hem smartare. Våra lättinstallerade, energieffektiva och pålitliga smarta strömbrytare låter dig fjärrstyra belysning och apparater med din smartphone eller röstassistent. Detta sparar inte bara pengar på din energiräkning utan ökar också bekvämligheten med din elektronik och enheter. De är sömlöst integrerade i ditt smarta hemsystem och erbjuder oöverträffad användarvänlighet.
7 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Shelly växlar

Upptäck Shelly värld, en ledande leverantör av smarta hemautomationsprodukter som förvandlar ditt bostadsutrymme till en energieffektiv och bekväm miljö. Utforska vårt mångsidiga utbud av enheter, inklusive Shelly reläer, smarta pluggar, sensorer och mer. Lär dig hur Shelly produkter kan förbättra ditt liv genom att erbjuda sömlös integration med populära plattformar som Google Home, Amazon Alexa och Apple HomeKit.

Vad är Shelly ?

Shelly är ett välkänt varumärke inom hemautomationsbranschen, som erbjuder ett omfattande utbud av smarta hemenheter som är utformade för att ge användare oöverträffad kontroll över sina livsrum. Shelly produkter är kända för sin exceptionella kvalitet, enkla installation och sömlösa integration med populära smarta hemplattformar. Med fokus på energieffektivitet är Shelly enheter utformade för att spara pengar på energikostnader samtidigt som de förbättrar bekvämligheten och komforten i ditt hem.

Kan Shelly enheter installeras utan professionell hjälp?

Shelly enheter är designade med användarvänlig installation i åtanke, vilket gör det möjligt för många av deras produkter att installeras utan professionell hjälp. Dessa enheter har en kompakt design som möjliggör enkel integrering i din befintliga heminfrastruktur. Vissa Shelly produkter, som Shelly Plug och Shelly Motion Sensor, är särskilt lämpliga för gör-det-själv-installation av husägare, eftersom de helt enkelt behöver anslutas till ett eluttag eller fästas på en yta.

Är Shelly produkter energieffektiva?

Shelly engagemang för energieffektivitet är tydligt i deras utbud av smarta hemenheter. Genom att inkludera funktioner som främjar energibesparing bidrar Shelly produkter inte bara till en grönare livsstil utan hjälper också till att minska energikostnaderna. Till exempel tillåter Shelly Dimmer användare att justera ljusstyrkan på sina lampor, optimera energianvändningen och skapa en bekväm atmosfär. På samma sätt möjliggör Shelly Plug övervakning och kontroll av anslutna apparater, ger värdefulla insikter om konsumtionsmönster och identifierar möjligheter till energibesparingar. I slutändan visar Shelly fokus på energieffektivitet deras engagemang för att skapa smarta hemlösningar som är både miljövänliga och kostnadseffektiva.

Kan Shelly produkter fjärrstyras?

Möjligheten att fjärrstyra Shelly produkter är en nyckelfunktion som ökar deras bekvämlighet och mångsidighet. Med Shelly Cloud-appen, tillgänglig för både iOS- och Android-enheter, kan användare enkelt hantera sina smarta hemenheter från vilken plats som helst med en internetanslutning. Denna fjärråtkomst låter dig övervaka och kontrollera olika aspekter av ditt hem, som att justera belysning, hantera apparater och övervaka energianvändning. Dessutom erbjuder appen möjligheten att skapa skräddarsydda scheman och automatiseringsrutiner, vilket ytterligare förbättrar bekvämligheten och säkerheten i ditt smarta hem. Shelly fjärrkontrollfunktioner ger i slutändan användarna en större känsla av kontroll och sinnesfrid, oavsett om de är hemma eller borta.

Shelly Cloud-appen

Shelly Cloud-appen fungerar som den centrala kontrollhubben för alla dina Shelly enheter, vilket ger en sömlös och intuitiv användarupplevelse. Med denna kraftfulla app kan du enkelt hantera, övervaka och automatisera dina smarta hemenheter, allt från bekvämligheten av din smartphone eller surfplatta. Shelly Cloud-appen är tillgänglig för både iOS- och Android-plattformar, vilket säkerställer kompatibilitet med ett brett utbud av enheter. För att ladda ner appen, besök helt enkelt Apple App Store för iOS-användare eller Google Play Store för Android-användare och sök efter " Shelly Cloud". När den väl har installerats låter appen dig ställa in och konfigurera dina Shelly enheter, skapa scheman och automatiseringsrutiner och fjärrstyra ditt smarta hemsystem, vilket gör den till ett viktigt verktyg för alla som använder Shelly produkter i sin hemautomatiseringsinställning.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit