Sonoff zigbee

Sonoff Zigbee-enheter är smarta enheter som ansluter över det standardiserade Zigbee-protokollet
23 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Sonoff zigbee

Vad är Sonoff?

Sonoff är en serie smarta hemkontrollprodukter utvecklade av Itead Studio. Detta gör att du kan fjärrstyra dina hushållsapparater, som lampor och varmvattenberedare, via din mobiltelefon. Sonoff-produkterna är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk och kan styras via en app eller röstkommando. Appen låter användare enkelt ställa in timers och scheman för att automatisera dina hushållsapparater. Dessutom, med hjälp av en RF-brygga med Sonoff, kan användare styra enheter som inte har en IP-adress eller Wi-Fi-anslutning. Detta gör Sonoff till ett utmärkt val för dem som letar efter ett effektivt sätt att hantera sitt smarta hem. Dessutom är produkterna enkla att installera och använda, vilket gör dem idealiska för användare på alla erfarenhetsnivåer. Sonoff-produkter kommer med 1 års garanti. Med sitt omfattande utbud av smarta styrlösningar för hemmet är Sonoff det perfekta valet om du vill ta din hemstyrning till nästa nivå.

Tillsammans med Sonoff har vi åtagit oss att göra hemautomation enklare för alla. Med våra enkla men kraftfulla Sonoff-produkter och Openciruits tjänster kan du vara säker på att din smarta heminstallation alltid är säker och uppdaterad. Våra produkter kommer med 1 års garanti och vår kundservice finns tillgänglig dagligen för frågor eller problem.

Kan jag fjärrstyra mina Sonoff-enheter?

Du kan fjärrstyra dina Sonoff-enheter om de är anslutna till ett WiFi-nätverk och har eWeLink-appen installerad på din mobila enhet. Appen låter dig slå på och av enheterna, ställa in scheman och övervaka användningen var som helst med en internetanslutning.

Sonoffs produkter skyddar mot externa cyberhot

Alla Sonoff-produkter är mycket säkra och skyddar användare från externa cyberhot och obehörig åtkomst. Produkterna har ett unikt autentiseringssystem som hindrar någon annan än användaren från att använda enheterna. Dessutom är alla dataöverföringar krypterade med avancerade krypteringsstandarder, vilket säkerställer maximal säkerhet och integritet för användarna. Med sina högkvalitativa säkerhetsåtgärder är Sonoff det pålitliga valet för säker hemautomation.

Sonoff strävar alltid efter att förse dig med bästa möjliga produkter och tjänster. Opencircuit anser att smart hemautomation ska vara enkelt och tillgängligt för alla, oavsett budget eller erfarenhetsnivå. Med detta i åtanke är alla Sonoff-produkter designade med bekvämlighet, säkerhet och prisvärdhet i åtanke. På Sonoff har de åtagit sig att ständigt förnya och förbättra våra produkter så att du kan njuta av en enkel, säker och prisvärd hemautomatiseringsupplevelse.

De senaste funktionerna med Sonoff

Med Sonoff kan du vara säker på att din smarta heminstallation alltid är säker och uppdaterad. Sonoffs produkter uppdateras ständigt med de senaste funktionerna, så att du alltid har tillgång till den bästa hemautomationstekniken. Så om du letar efter ett pålitligt och säkert sätt att hantera din smarta heminstallation behöver du inte leta längre än Sonoff. Oavsett om det gäller styrning av belysning eller hantering av pannor, kan detta inte bli enklare med Sonoff. Med det omfattande utbudet av Sonoff-produkter och tjänsterna från Opencircuit kan du vara säker på att din smarta heminstallation alltid är uppdaterad och säker. Så varför inte göra Sonoff till din favorit för alla dina hemautomationsbehov? Låt oss göra världen smartare tillsammans!

eWeLink-appen

eWeLink-appen är kärnan i kontrollcentret för alla Sonoff-enheter, och erbjuder ett lättanvänt och omfattande gränssnitt för att hantera ditt smarta hem-ekosystem. Med denna mångsidiga app kan du enkelt kontrollera, övervaka och automatisera dina Sonoff-enheter, vilket säkerställer en sömlös och bekväm smart hemupplevelse. eWeLink-appen är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter och vänder sig till ett brett spektrum av användare. För att ladda ner appen, besök helt enkelt Apple App Store för iOS-användare eller Google Play Store för Android-användare och sök efter "eWeLink". Efter installationen gör appen det möjligt för dig att ställa in och konfigurera dina Sonoff-enheter, skapa anpassade scheman och automatiseringsscenarier och fjärrstyra ditt smarta hemsystem. Som en integrerad komponent i Sonoffs ekosystem är eWeLink-appen ett måste-verktyg för alla som använder Sonoff-produkter i sina hemautomationsprojekt.

Kan jag förse Sonoff-produkterna med min egen programvara?

Sonoffs är mycket enkla att förse med alternativ eller egen firmware eftersom de är baserade på de kända ESP8266 och ESP32 mikro/Wifi-kontroller.

Tasmotabörjade som ett enkelt sätt att hacka sig in i Sonoff Basic (en av de första billiga och tillgängliga smarta hemenheterna på marknaden) har vuxit till ett fullfjädrat ekosystem för praktiskt taget alla ESP8266-baserade enheter.

ESPE enkelt är en gratis MCU-firmware med öppen källkod för internet-of-things (IOT) som ursprungligen utvecklades av LetsControlIt.com-communityt. Den fasta programvaran kan användas för att förvandla ESP-modulen till en enkel multifunktionell sensorenhet för hemautomationslösningar som Domoticz.

ESPurna är en anpassad firmware för ESP8285/ESP8266-baserade smarta switchar, lampor och sensorer. Den använder Arduino Core med ESP8266-ramverket och vissa tredjepartsbibliotek.
Kundrecensioner om Sonoff zigbee

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit