Live chat

USB-kameror

Uppgradera din bildhantering och säkerhet med våra USB kameror. Högupplöst, höghastighetsbildtagning, förstoring upp till 500x. Perfekt för övervakning, forskning, inspektion och hobbyprojekt. Plug-and-play, lätt att använda.
8 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära USB-kameror

Vilken programvara krävs för att använda kamerorna/mikroskopen?

De flesta kameror känns igen automatiskt som en webbkamera av din dator, så det kräver förmodligen ingen ytterligare programvara för att installeras. Kameran eller mikroskopet kan användas med vanliga webbkameraprogram, som den inbyggda kameraappen i Windows eller Photo Booth-applikationen på en Mac. Om kameran eller mikroskopet har ytterligare funktioner, såsom mätverktyg eller bildbehandling, kan den komma med en egen programvara som måste installeras på din dator för att få åtkomst till dessa funktioner.

Vilka är fördelarna med ett USB mikroskop?

USB mikroskop erbjuder bekvämlighet, hög förstoring, prisvärdhet, mångsidighet, bild-/videoinspelning, LED-belysning, ytterligare funktioner, portabilitet och fjärråtkomst. Här är en lista över de viktigaste fördelarna med att använda ett USB mikroskop:

  1. bekvämlighet: USB mikroskop är enkla att använda och ansluta till din dator, så att du snabbt och enkelt kan se och ta bilder och filmer.
  2. Förstoring: USB mikroskop erbjuder höga förstoringsnivåer, vilket gör att du kan se även de minsta detaljerna med klarhet.
  3. Prisvärdhet: USB mikroskop är generellt sett billigare än traditionella mikroskop, vilket gör dem tillgängliga för ett större antal användare.
  4. Mångsidighet: USB mikroskop kan användas för ett brett spektrum av applikationer, inklusive vetenskaplig forskning, industriell inspektion och hobbyprojekt.
  5. Bild- och videoinspelning: USB mikroskop kan fånga stillbilder och videor, så att du kan dokumentera dina observationer och dela dem med andra.
  6. Led ljus: De flesta USB mikroskop har inbyggd LED-belysning, vilket kan hjälpa till att belysa provet och göra det lättare att se.
  7. Portabla: USB mikroskop är lätta och lätta att bära, vilket gör det lätt att ta dem med sig.Kundrecensioner om USB-kameror

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit