USB kameror

Uppgradera dina videor och säkerhet med våra USB kameror. Högupplöst bildtagning med hög hastighet, förstoring upp till 500x. Perfekt för övervakning, forskning, inspektion och hobbyprojekt. Plug-and-play och lätt att använda.
8 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära USB kameror

Vilken programvara behöver jag för kamerorna/mikroskopen?

De flesta kameror känns igen automatiskt som webbkameror av din dator, så du behöver förmodligen inte installera någon extra programvara. Kameran eller mikroskopet kan användas med vanliga webbkameraprogram, som den inbyggda kameraappen i Windows eller Photo Booth-applikationen på en Mac. Om kameran har ytterligare funktioner, såsom mätinstrument eller bildbehandling, kan den komma med proprietär programvara som måste installeras på din dator för att få tillgång till dessa funktioner.

Vilka är fördelarna med ett USB mikroskop?

USB mikroskop erbjuder bekvämlighet, prisvärdhet, mångsidighet, bild-/videoinspelning, LED-belysning och möjligen till och med ytterligare funktioner. Här är en lista över de viktigaste fördelarna med ett USB mikroskop:

  1. Lätthet: USB mikroskop är lätta att använda och ansluta till din dator, så att du snabbt och enkelt kan se och ta bilder och filmer.
  2. Förstoring: USB mikroskop erbjuder höga förstoringsnivåer, så att du kan se även de minsta detaljerna tydligt.
  3. Prisvärd: USB mikroskop är i allmänhet billigare än traditionella mikroskop, vilket gör dem tillgängliga.
  4. Mångsidig: USB mikroskop kan användas för ett brett spektrum av applikationer, inklusive vetenskaplig forskning, industriell inspektion och hobbyprojekt.
  5. Bild- och videoinspelning: USB mikroskop kan fånga stillbilder och videor, så att du kan dokumentera observationerna och dela dem med andra.
  6. Led ljus: De flesta USB mikroskop har inbyggd LED-belysning, som hjälper till att lysa upp föremålet och göra det mer synligt.
  7. Bärbar: USB mikroskop är lätta och lätta att bära.Kundrecensioner om USB kameror

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit