3D-klocka

Placerad på

Koppla ihop allt

Nu när allt är på plats kan vi börja koppla ihop allt. Varje segment har en GND och ett '+', vi kommer att koppla alla GND i en siffra med varandra via ett "mellanliggande kretskort" (se bilden nedan), så inte bara mängden kablar till styrenheten skrivs ut kretskort begränsat kan vi nu även välja vilken av de 4 siffrorna som styrs.

Så alla 1-siffriga ledningar går in i det mellanliggande kretskortet, alla GND:er är anslutna och en 8-kärnig bandkabel går till styrkretskortet.

Mellan kretskort Mellan kretskort

När alla fyra 'mellan korten' har gjorts är det dags att klämma på JST-kontakterna. Se till att du alltid håller samma ordning för de fyra siffrorna, och GND är längst till höger.

' - ' = GND ' ' = av segmenten ' - ' = GND ' ' = av segmenten

Kablarna till separatorn (':') behöver också en kontakt, för detta använder vi en 2-polig JST-kontakt. Omkopplaren och DC-uttaget kräver också en 2-stifts JST-kontakt.

Anslut till styrenhetens kretskort

Nu kan du ansluta allt till styrkortet:

I slutändan borde det nu se ut så här:

Allt kopplat till styrkortet Allt kopplat till styrkortet
Nuvarande sida 7. Ansluta 1. Introduktion 2. Skapa segmenten 3. Förbereder ramen 4. Belysningen för segmenten 5. Gör styrkretskort 6. Lim 7. Ansluta 8. Dataprogramering 9. Avsluta Postat av

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit