Motortillbehör

Alla tillbehör för att använda motorer i ditt projekt, såsom fästen, adaptrar, nav och andra tillbehör.
25 resultat Sortera efter


Den 3 mest populära Motortillbehör

Är du en gör-det-självare och vill ta dina projekt till nästa nivå? Om så är fallet måste du ha rätt hårdvarukomponenter till hands för att säkerställa att dina projekt blir framgångsrika. Här hittar du allt du behöver veta om muttrar och bultar, motortillbehör, magneter, distanser och distanser samt kullager.

Hur väljer jag rätt storlek på muttrar och bultar för mitt projekt?

Muttrar och bultar är viktiga för att fästa komponenter i elektroniska enheter tillsammans. Att välja rätt storlek på muttrar och bultar för ditt projekt är viktigt för att säkerställa en säker och stabil anslutning. Storleken på muttrar och bultar mäts vanligtvis efter deras diameter och längd, och du vill välja en storlek som är lämplig för de material du arbetar med. Här är ett exempel på en storlekstabell för mutter och bultar för vanliga elektroniska applikationer:

Storlek (M)Diameter (mm)Vanliga elektronikapplikationer
M22Små kretskort, sensorer
M2,52.5Mobiltelefoner, surfplattor
M33Datorer, routrar
M44Strömförsörjning, ljud
M55Servrar, nätverk
M66Förstärkare, stora apparater
M88Serverställ, industriella
M1010Storskalig kraftdistribution

Hur kan jag ansluta valfri storlek hjul till en motor?

För att ansluta hjul av valfri storlek till en motor kan du använda motornav, hjuladaptrar och motorfästen. Motornav fäster motorn säkert på en axel eller andra komponenter, medan hjuladaptrar gör att hjul med olika monteringshålskonfigurationer kan anslutas. Motorfästen ger stabilitet genom att motorn monteras säkert.

Hur väljer jag rätt längd för en distans eller distans?

Standoffs och distanser är mångsidiga komponenter som vanligtvis används inom elektronik för att skapa utrymme och ge stöd mellan olika komponenter. De hittar applikationer inom kretskort, displayer, höljen, kontakter, strömförsörjning, elektroniska moduler, robotik och automation. I kretskort säkerställer de god uppriktning och förhindrar kortslutning. Vid montering av displayer eller skärmar ger de stöd och håller önskat avstånd. Kapslingar och kapslingar drar nytta av distanser och distanser för att skapa separation mellan interna komponenter.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit