Robot delar

Hitta allt du behöver för att underhålla och uppgradera din robot med vårt urval av reservdelar och tillbehör. Och gör din robot ännu coolare med våra expansionsalternativ!
53 resultat Sortera efter
Tittade 50 av 53 Produkter


Den 3 mest populära Robot delar

Vilka är de mest populära robotarna?

De mest populära utbildningsrobotarna är designade för att ge eleverna praktiska inlärningsupplevelser och hjälpa dem att lära dem om robotik, programmering och andra STEM-ämnen. Några av de mest populära utbildningsrobotarna inkluderar:

 1. DFRobot Micro:Maqueen, det kompakta och lättanvända pedagogiska robotpaketet som drivs av Micro:bit mikrokontrollern! Perfekt för nybörjare och studenter, detta kit låter dig bygga och programmera dina egna robotar med hjälp av Micro:bit enkla, användarvänliga gränssnitt.
 2. Pololu Zumo, en kompakt och smidig bandrobot perfekt för Mini Sumo-tävlingar. Styr din robot med en Arduino eller kompatibel enhet och dra fördel av dess mikrometallväxelmotorer, 6 infraröda sensorer, 3-axlig accelerometer och summer.
 3. Pololu 3pi+, en högpresterande, mångsidig och användarprogrammerbar robot med en rad funktioner inklusive dubbla kvadraturkodare, linjesensorer, främre stötsensorer, IMU och OLED-skärm.
 4. Makerex robotkit, bygg och lek med dessa helmekaniska robotar utan att behöva programmera. Lär dig om växlar, spakar och förnybar energi samtidigt som du har roligt.
 5. Tobbie II, den ultimata robotleksaken! Med uppgraderade funktioner erbjuder Tobbie 2 oändligt nöje och underhållning. Han dansar, sjunger och kan till och med programmeras för att utföra uppgifter. En perfekt present till både barn och teknikentusiaster!

Vilka är fördelarna med pedagogisk robotik för studenter?

Utbildningsrobotik ger eleverna praktiska STEM-inlärningserfarenheter, uppmuntrar kreativitet och innovation, främjar kritiskt tänkande och problemlösning, främjar lagarbete och utvecklar 2000-talets färdigheter. Det hjälper också till att öka elevernas engagemang och motivation i STEM-ämnen. Det finns flera fördelar med pedagogisk robotik för studenter, inklusive:

 1. Förbättra STEM-färdigheterRobotics ger eleverna praktiska erfarenheter inom naturvetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM), vilket hjälper till att utveckla viktiga färdigheter inom dessa områden.
 2. Kreativitet och innovationRobotics ger eleverna möjlighet att bygga, programmera och experimentera med sina egna robotar, vilket främjar kreativitet och innovation.
 3. Kritiskt tänkande och problemlösning: Robotik utmanar eleverna att tänka kritiskt och lösa problem när de arbetar med att bygga och programmera sina robotar.
 4. Att öka elevernas engagemang: Robotik är ett engagerande och interaktivt sätt för elever att lära sig, som hjälper till att behålla deras intresse och motivation för STEM-ämnen.

Vilka är de rekommenderade åldersintervallen för pedagogiska robotkit?

De rekommenderade åldersintervallen för pedagogiska robotkit varierar beroende på satsen och dess komplexitetsnivå. Här är några allmänna riktlinjer:

 1. Tidig barndom (åldrar 4-7): Enkla pedagogiska robotkit med större delar och färre komponenter kan vara lämpliga för denna åldersgrupp. Helt mekaniska robotar skulle vara ett bra val.
 2. Grundskola (åldrar 8-11): Mer komplexa pedagogiska robotkit som involverar grundläggande programmeringskoncept kan vara lämpliga för denna åldersgrupp.
 3. Grundskola (åldrar 12-14): Avancerade pedagogiska robotkit med större fokus på programmering och tekniska principer kan vara lämpliga för denna åldersgrupp.
 4. Gymnasium (åldrar 15-18): Komplexa pedagogiska robotkit som involverar mer avancerade programmeringsspråk och tekniska principer kan vara lämpliga för denna åldersgrupp.Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit